Dansk Tlf. Support: +45 2840 1314
FrameTop

ONLINE SUPPORT
online@bigwheels.dk
Tlf +45 2840 1314Dunlop

Dunlop dæk købes hos bigwheels

 

Dunlop har 'mærket vejen' i mere end 120 år, John Boyd Dunlop, opfinderen af det første pneumatiske dæk 

          Se alle de fine Dunlop dæk her

Det var tilbage i 1888, at John Boyd Dunlop, en skotsk dyrlæge, der boede i Belfast, erstattede de massive dæk på sin søns trehjulede cykel med gummibånd, der blev limet sammen og pumpet op med luft. Dette var det første skridt på vejen til et brand, der skulle levere nogle af verdens mest kendte produkter.

Lidet anede J.B. Dunlop, at han, da han formgav disse midlertidige dæk, ville revolutionere transport på hele jorden. Hvor mange af os nu om dage er f.eks. klar over, at vi skylder meget af vores køreglæde og sikkerhed på vejen til en lille dreng på en trehjulet cykel?

I dag er det pneumatiske dæk mere end 120 år gammelt. Dunlop fejrer dets vedvarende succes og den unikke rolle, brandet har spillet ved at bane vejen for og forbedre dæks performance gennem årene.

Dunlop-dækkenes historie er uløseligt forbundet med de innovationer, virksomheden har lanceret. Denne historie går hånd i hånd med Dunlops engagement i motorløbskonkurrencer i alle dets former, fordi overførslen af racerteknologi til hverdagskørsel på vejene er en tradition, der går helt tilbage til dækvirksomhedens Dunlops tidligste dage. Og i løbet af mere end 120 år har Dunlop opnået fantastiske resultater på racerbanen, herunder 34 sejre i det berømte Le Mans 24-timers endurancesløb for biler.

Nu om dage er Dunlop stadig involveret over hele verden i en hel serie af sportsbegivenheder på to og fire hjul. I mere end 120 år har de opfindelser, Dunlop har udviklet, og virksomhedens succes inden for motorsporten gjort det muligt for brandet at opbygge et renommé uden fortilfælde blandt bil- og motorcykelentusiaster overalt.

   BIGWHEELS.DK SÆLGER DUNLOP DÆK
         TIL DANMARKS BEDSTE PRISER

Dunlop Kurven Le Mans


FrameTop
 
KONTAKT
BIGWHEELS.DK
online@bigwheels.dk
Tlf +45 2840 1314
CVR: 25109341
Info
Sitemap
Direkte Betaling

Facebook
Twitter
©CopyRight Bigwheels Aps 2021 Alle Rettigheder Reserveret!