FrameTop

             

Vi leverer både vinterdæk og komplette vinterhjul til din hoveddør.  

 

          Køb dine løse vinterdæk her: 

Loese Daek 

 

  Køb dine komplette vinterhjul her:

Komplette vinterhjul lige klar til at køre !!

Faelge Og Daek

 

Artikel af Færdselsstyrelsen, FDM og Statens Bilinspektion let revideret:


Skal jeg køre vinteren igennem på mine sommerdæk, eller skal jeg anskaffe vinterdæk? Det er et spørgsmål, som mange bilister stiller sig selv.

Færdselsstyrelsen, FDM og Statens Bilinspektion har på baggrund af vinterens debat om fordele og ulemper ved vinterdæk fundet det væsentligt at informere om den seneste viden på området, både af hensyn til sikkerheden, og af hensyn til bilisternes økonomi.

Din afgørelse
Bilisterne træffer selv afgørelse om dækvalget ud fra kørselsbehovet.
Derfor er det vigtigt, at bilisterne har adgang til uvildige og ajourførte oplysninger om sommer- og vinterdæks egenskaber.
Tager vi vore nabolande Norge, Sverige og Tyskland er det påbudt at man har vinterdæk på når forholdene kræver det. Jeg kan godt forestille mig hvordan man vil blive taget imod i en af ovenstående lande hvis man står med sommerdæk og enten ikke kan komme frem eller er indblandet i et uheld,

Man kan som bilist kun afpasse kørslen efter forholdene og køre sikkert, hvis man kender både fordelene og ulemperne ved dækvalget.


Vi kan ikke give et generelt råd for eller imod vinterdæk, for mens vinterdæk er bedst på dage med is eller sne, er sommerdæk bedst både på tør og våd vej. Det bedste og sikreste dækvalg er derfor et kompromis, som også afhænger af biltype og kørselsbehov. I denne forbindelse er det vigtigt at slå fast, at dækbranchens oplysninger om, at sommerdæk mister vejgrebet ved temperaturer under 7°C, ikke længere er gældende. Selv ved lave temperaturer er sommerdæk almindeligvis bedre end vinterdæk, når vejen er tør eller våd.

Kørselsbehov og dækvalg
Når man før vinteren beslutter sig for enten sommer- eller vinterdæk, skal man tage højde for sit kørselsbehov og for den dæktype, som bilen normalt er forsynet med. Hvis det er vigtigt, at bilen kan bruges hver eneste dag hele vinteren, hvis bilen har baghjulstræk, eller hvis bilen har særligt brede dæk, så er det værd at overveje vinterdæk. Kan man derimod leve med, at man kan være nødt til at lade bilen stå, hvis der kommer en dag med meget sne, og har bilen i øvrigt forhjulstræk og dæk med almindelig bredde, så kan man komme sikkert gennem vinteren på gode sommerdæk.

Uanset om man vælger sommer- eller vinterdæk, så er det især i vinterperioden vigtigt med en tilstrækkelig mønsterdybde. Loven siger mindst 1,6 mm, men vi anbefaler mindst 3 mm til vinterbrug. Når man vælger dæk, er det i øvrigt altid en god idé at støtte sig til uafhængige dæktests.
Uanset om der er tale om sommer- eller vinterdæk, vil vi anbefale, at man især lægger vægt på dækkenes egenskaber på våd vej.

BIGWHEELS.DK anbefaler naturligvis Vinterdæk om vinteren og sommerdæk om sommeren, på den måde kan man bruge sin bil hele året og ikke stå i en situation hvor man måske tager bilen en våd vinter dag og den egentligt burde stå stille på grund af forkerte dæk.

WWW.BIGWHEELS.DK anbefaler primært vinterdæk fra HANKOOK, BRIDGESTONE, NOKIAN, GOODYEAR, CONTINENTAL, PIRELLI og MICHELIN på grund af internationale test samt vore erfaringer igennem mere end 20 år i dækbranchen

BIGWHEELS.DK SÆLGER VINTERDÆK TIL DANMARKS BEDSTE PRISER


FrameTop
 
KONTAKT
BIGWHEELS.DK
online@bigwheels.dk
CVR: 25109341
Info
Sitemap
Direkte Betaling

Facebook
Twitter
©CopyRight Bigwheels Aps 2021 Alle Rettigheder Reserveret!